torsdag 20. januar 2011

ROSKILDE WISH LIST :
Fleet Foxes, Midlake, Arcade Fire, The White Stripes, First Aid Kit, Radiohead, Bon Iver,Mando Diao,Beady Eye, Beach House,Dylan Leblanc, Bright Eyes, Noah & The Whale.

noen av de må jo komme! garantert!

3 kommentarer:

  1. Oi! finfin ønskeliste. Bortsett fra radiohead da...

    SvarSlett
  2. haha! Radiohead er jo geniale! musikksmakens underverk! sånt fascinerer meg. og jeg kan sitte å tenke på det i en evighet. folk er så rare(jeg og) med musikk-smak. man kan hate Stones, men elske Beatles. man kan elske The Who,men hate Led Zeppelin. jeg syns det er så fascinerende! alle de banda er jo geniale! og ganske like hvis man setter de opp mot hverandre. klassisk Rock'n Roll med fengende melodier og riff.

    for min egen del så kan jeg ikke fordra såkalte hardcore/screamo/ eller Nu metal band. bare mas og ufint. men Radiohead er jo bare fint og de har en enorm dybde i musikken. det er enkelte sanger av de som jeg nesten ikke tørr å sette på. for det sender meg inn en merkelig verden der jeg blir nesten redd, men samtidig er det så utrolig vakkert.(som How To Disappear Completely og All I Need.

    psst: http://www.youtube.com/watch?v=uDLkaISa-B8

    SvarSlett
  3. Sorry. Jeg skulle gjerne vært kurert for radiohead-misliking, men jeg kan bare ikke få det under huden, jeg synes det er et kjedelig jammer. Huff.

    Men det er veldig fint at vi er forskjellige og hyggelig for deg at du synes det er like fantastisk som jeg synes panda bear er:)

    Ha en god helg! Hils fabrikken og folk!

    SvarSlett