onsdag 19. januar 2011

vimsy dairy. trøtt.veldig sliten. litt glad ,men forsiktig glad.lei av reising: Sarpsborg - Fredrikstad-. på jakt etter leilighet og studio! er invitert til både Oslo og Bergen.jeg vet ikke hva jeg gjør. men kommer sikkert til en konklusjon i løpet av dagene.

4 kommentarer:

  1. Det er deilig å ha et mål, selv om man ikke strekker seg etter stjernene. Og det er deilig å komme fram til en konklusjon. Hurra for de små gleder!

    SvarSlett
  2. Forsiktig glad,bra uttrykk.
    Må berre si at i dag var en dag jeg hadde gruet meg til lenge.Men det gjekk mye bedre enn jeg trodde.Har en tendens til å tro det værste.
    Det er i motgang det går oppover/fremover.
    Stå på!

    SvarSlett
  3. Måtte berre skrive litt til,(det var jeg som hadde forrige kommentar)Gjør som du har gjordt før,følg hjertet ditt.Havner du i Bergen - Oslo eller begge steder er det vel meningen at du skal dit.
    A

    SvarSlett
  4. Gjør noe DU får noe ut av. Hvis det blir bra, så drar du. Om det er hazy og du er forvirra og ikke har peiling, ikke gjør det. Du må skape et bra liv til deg selv. Hvis ting ikke har gått før, så går de ikke nå heller. De må være bra hele veien, hvis ikke, er det ingen bra ting. Hvis det er bra, hvordan kan man bli down. Tiden går, Gjensidige består! FORSIKRING. Men ikke sant, hvis vi ser det helt statistisk, så er det veldig mange mennesker, og enda flere muligheter.

    SvarSlett