søndag 14. november 2010

 jeg fikk noen bilder fra Halloween kvelden nå(på nye rock on).. i mangel på skumle kostymer så kjørte jeg hippie stilen. neste gang skal jeg prøve å være litt mer kreativ. Malin-Kristine kledde seg opp som Rødhette. kewlt!


en bra kveld! jeg liker meg på Fabrikken. det har blitt mye koseligere der. og nå skal det vist bli cafe på dagtid. yay!

4 kommentarer:

  1. Søren meg på tide. Har savnet et sånt her sted i Fredrikstad. Er ikke alle som liker å henge på Buddah, Oasen og de stedene langs brygga. Ikke at jeg ikke trives godt på Speilet, men det blir bra å kunne velge et annet sted innimellom til en forandring :) Blir spennende å se hvordan det har blitt på gamle Rock on når jeg kommer hjem i juleferien!

    SvarSlett
  2. er ikke noe fan av de stedene selv. nå har de fått seg spotify på fabrikken også. så man kan bare ønske seg låter. digg!

    SvarSlett
  3. Kult! Sånt liker vi :)

    Jeg er forresten den samme som kommenterte ihjel innlegget fra 4. nov. Begynner å merke de med en E jeg :) Ikke at det har så mye å si kanskje, siden vi alle er anonyme her uansett haha..

    E

    SvarSlett
  4. aha, vel. da er ihvertfall du anonym "E". sier meg ikke så mye men.. hehe

    SvarSlett