søndag 7. november 2010

Yikes. dette har vært en slitsom og lang helg. med sene vakter  på både fredag og lørdagskveld. veldig mange folk innom speilet denne helgen. og litt ergerlig  når små-berusende venner sier "ah, er du på jobb du ah. så kjipt da".
men neste helg blir bedre! endelig litt fri.

er også lei fulle,aggressive og høylydte mennesker. vi måtte kontakte politiet for å få ut en person som ikke ville gå. og vi turte ikke å kaste han ut heller. fordi man kunne se på hele kroppspråket at hvis man rørte han så ville han slå deg ned. omsider så gikk han ut, men han måtte selvfølgelig kaste stolene som sto ute veggemellom.

men over til noe annet. small faces! jeg får de ikke ut av hodet om dagen. fantastisk musikk. Steve Marriott er pokker i meg oppe der med de helt legendariske vokalistene.  




ooog. gratulerer sarpsborg 08 med opprykk til Tippeligaen!

4 kommentarer:

  1. Noen må jobbe,så andre kan få fri,sånn er det bare.Måtte smile litt når du skrev om dine små-berusende venner.Du mente nok berused.Ikke moro med overstadig rusede personer,i allefall når ein selv er edru.Small Faces er god som noen de.
    Jeg hører på en gruppe med et så merkelig navn som:Dave Dee,Dozy,Beaky,Mick and Tick.
    Låta Hold tight får meg i godt humør.
    A

    SvarSlett
  2. haha, liten skriveleif der ja =). skal prøve å få sjekket låta ut!

    SvarSlett
  3. Skal slutte å kommentere andre sine skrivefeil.Hadde skrivefeil jeg og,skulle tro at jeg var beruset i gjerningsøyeblikket.
    A

    SvarSlett